מתכון להכנת לחם קריספי ממולא גבינה מותכת,לחם משודרג טעים ונמס בפה !
מרכיבים
המרכיבים מספיקים לכ 6-8 מנות
– 400-450 גרם של לחם כיכר שלם
– 100 גרם של גבינת צ'דר פרוסה דק
– 100 גרם של גבינת מוצרלה פרוסה דק
– 70 גרם חמאה ( 1/3 כוס מומסת)
– 4-5 בצלים ירוקים קצוצים
– 2 כפיות זרעי פשתן ושוםשום (אופציונלי)
תהליך ההכנה
– מחממים את התנור ל 180 מעלות
– חותכים את הלחם לאורכו ולרוחבו ללא חיתוך הקרום התחתון של הלחם,ומניחים אותו על תבנית אפייה מופרדת באמצעות נייר כסף
– מערבבים את הבצל הקצוץ עם החמאה והזרעים (במידה והחלטתם להשתמש בהם)
– מסדרים את פרוסות הגבינה בין החתכים שיצרתם בלחם
– יוצקים את תערובת חמאת הבצל לתוך סדקי הלחם
– מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות,לאחר מכן עוד 10 דקות ללא הנייר.
שיהיה לכם בתיאבון !